„Во моментов ние сме единствениот салон кој, на овие простори, ги обединува на едно место сите најсовремени апарати за слабеење и борба против целулитот (кавитација, радиофрекфенција, LPG, цаци квантум, капсула со сауна, криополиза). Располагаме со едуциран кадар, со меѓународно признаени сертификати за работа, а имаме соработка и со нутриционисти.

          PRESTIGE салонот, го прават посебен, врвните модерни апарати, кои секој на свој начин, го поттикнува топењето на масните наслаги и целулитот, чистењето на токсините од организмот и зацврстувањето на кожата и мускулите.

          Студиото за убавина PRESTIGE работи од 2004 година и постојано го прати развојот на козметичката индустрија на светскиот пазар и постојано ги проширува понудите во салонот!“ - Ана Динева