Криолиза - здраво и трајно слабеење

 

Криолиза е најновиот и најефикасен метод за слабеење во светот. Апаратот за криолиза ги лади масните наслаги локално, на прецизно одредена температура. За ова време, масните клетки се кристализираат и распаѓаат. Потоа се исфрлаат од организмот во текот на неколку недели. Ќе бидете воодушевени од резултатите – со само еден третман се уништуваат околу 25 проценти од масните наслаги на стомакот и околу половината, бутовите, грбои и подлактиците

 

Како почнува третманот?

- Третманот е сосема безболен и се врши со помош на вакум апликатор, кој за неколку секунди го смука масното ткиво. Целиот процес трае од 30 до 40 минути, а клиентите на тоа место чувствуваат ефект на ладење.

Резултати!

- Неколку денови после третманот во смрзнатите масни келии почнува процес „apopoteze“ и тие почнуваат да се намалуваат. Оштетените масни келии во текот на неколку месеци полека се исфрлаат.