Спа капсула - парна бања и сауна

                

   

СПА КАПСУЛАТА е резултат на долги и обемни истражувања каде е тестирана на луѓето и има покажано одлични резултати. Таа е едноставна, економична и комбинирана машина, каде што инидивидуата има целосна контрола со помош на командните копчиња кои се сместени во внатрешноста на оваа капсула.

***Начин на работа:

Температурата која ја постигнува оваа вибросауна е макс. 80 степени целзиусови и е регулирана од клиентот. Главата е надвор од капсулата, каде се сместени два моќни вентилатори, кои под ваша контрола испуштаат воздух со ладни негативни јони, а тука е и музиката за опуштање. Во внатрешноста се поставени два вибромасажера, едниот на грбот, а другиот на нозете, кои можете да ги користите одвоено или заедно.

Со СПА КАПСУЛАТА со еден третман успешно се топат 600 калории, кои се еднакви на пешачење од 5-10 километри.

 

***Позитивни ефекти:

- Помага при губење на вишокот на килограми

- Овозможува пријатна релаксирачка средина која во помага во ослободување на стресот и напнатоста

- Ја зголемува циркулацијата

- Ги ослободува болките во мускулите

- Ја подобрува работата на бубрезите

- Помага во намалување на крвниот притисок

- Кожата ја прави нежна и мека...

 

***Општо:

Со СПА КАПСУЛАТА ќе му овозможите на вашето тело ново искуство, а таа ќе биде вистинско расположение на вашиот ден. Резултатите за намалување на вишокот килограми се одлични и се видливи уште по првите неколку третмани, а вие ќе добиете потполна хармонија на духот и телото.