Спа детокс


Апаратот спа детокс наликува на било кој друг апарат за џакузи на стапала само што овој апарат ги отстранува токсините од телото.Третманот се одвива така да се ставаат стапалата во вода и се активира електродата со процесот на електролиза и сопротокот на струја се чисти целото тело и преку 2.000 пори кој се наогаат на стапалата доага до детоксификација на телото.Водата ја променува бојата затоа што преку нозете излегуваат токсините . Спа детокс третманот е наменет за сите луѓе кој сакаат да го исчистат своето тело на природен начин без многу уклучени процеси за детоксификација преку диети и други начини. Се прави терапија од 6 до 10 третмани во зависност од потребата на клиентот .