Солариум

 

Ако сакате поубав, темен тен, во студио Prestige може да користите турбо солариум кои има А тестирани ламби и е безбеден за кожата.

За оние кои сакаат беспрекорно бронзен тен, се препорачува да се направат 3 до 6 третмани, со постепено дозирање на минути.

 

           

 

СПРЕЈ ТЕН

За оние кои не сакаат да се сончаат, а сакаат бронзен тен, тоа го добиваат со спреј тенот. Преку прскање со боја која е произведена на сосема природен начин (од кората на оревот) и на здрав безбеден начин се доаѓа до темен и изедначен тен, со само едно прскање.