Сакате да прашате нешто?

          Сакате да се информирате за нашите услуги?

          Сакате да закажете термин?

          Или пак да се консултирате со нашиот нутриционист?

          А зошто пак да не побарате и вработување кај нас?                                   Контакт          Име:      

          Е-маил:   

          Телефон: 

          Порака:   

                         


Адреса: ул.„Балканска“ бр.7 Струмица

Телефон: 034/348-500

Телефон: 072/637-300

е-маил: prestigesr@gmail.com