Програма за млади мајки

      Бременоста е природна, но сепак „друга“ состојба на жената која сака после породувањето повторно да биде витка и привлечна. Земајќи ги во предвит многуте обврски и малкото време кое може да си го посвети себеси, припремивме неколку пакети чија основна карактеристика е лимитирано време.      Лимфна дренажа и LPG ендермолошките третмани ќе Ви помогнат кај отечени нози или заостаната вода во телото.      Младите мајки кои нема да дојдат, можат да се одлучат за третмани кои вклучуваат препарати, но нашето правило важи за сите: Советувајте се со стручните лица од PRESTIGE!